Benim Yangın Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine usturuplu bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve yaman sızdırmaz özellikleri yürütmek zorundadır.

İçeriden autarı akıllıca itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir yüzının belirgin olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Dairesel dizayn, basamak izini en aza indirirken mübarek amudi harekete mezuniyet verir ve bu da onu hem ikametgâh hem bile ticari binalar kucakin ameliye bir seçim haline getirir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız mevsuk olduğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek karınin kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Olası yangın veya rastgele bir tehlike yerinde binayı gücük sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları konstrüksiyonlmaktadır.

Sizin karınin yangın merdiveni projelerini şık tasarlayarak projeye orantılı yangın merdiveni uygulamasına müşterek hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın bapsı evgin çıkış dâhilin kullanılacaksa o hengâm zaruri koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunmuş olduğu bünyenın ciğererisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı tahlis yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlıklı başüstüneğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan Yangın Kapısı bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın merdivenine iye tamamlanmak yetişkin bir avantajdır. şüphesiz bu kazanımı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri çıktı meşru çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen güçlü binalarda yangın merdiveni binanın inşa aşamasında imal edilmektedir. Ancak elbette bir yangın merdivenine iye olmak sinein binanızın yeni olması ya da fazlaca yüksek olması gerekmemektedir.

Özellikle duyar ve giranbaha materyallerin başüstüneğu odaların baplarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Sertifikasız yangın kapıları da tatminkâr maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları yürekin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar kazançlı bir alternatif sunar.

Report this wiki page